Avís legal

Titularitat del lloc web

Aquest portal és propietat d’Asterion Asistencia Jurídica, S.L., amb CIF B66972985 i domicili social al passeig Maragall 184, baixos de 08031 Barcelona i telèfon 933 491 455, i està constituït pels llocs web associats als dominis http://assistlegal.cat i http://assistlegal.blog.

Propietat intel·lectual i industrial 

El disseny del portal i els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a Asterion Asistencia Jurídica, S.L. i estan protegits per la corresponent normativa relativa a drets de propietat intel·lectual i industrial.

L’autor de les fotos on apareixen els components del despatx és Ernst Lalleman (http://www.ernstlalleman.com), i estan protegides per les mateixes lleis.

Els drets derivats de logos o enllaços a pàgines de tercers pertanyen als titulars d’aquestes webs.

El contingut del portal no podrà ser objecte de modificació, còpia, alteració, reproducció, transmissió, adaptació o traducció per part de l’usuari o terceres persones, ja sigui totalment o parcial, sense la expressa autorització per part de Asterion Asistencia Jurídica, S.L. o l’autor dels continguts, llevat que s’hagi indicat el contrari.

Responsabilitat dels continguts 

Els articles i comentaris apareguts al lloc web pertanyen i reflecteixen només la opinió dels seus autors.

Asterion Asistencia Jurídica, SL no es fa responsable de la legalitat dels llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al portal.

Asterion Asistencia Jurídica, SL es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc Web sense  avis previ, amb l’objecte de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

Asterion Asistencia Jurídica, SL no serà responsable de l’ús que tercers puguin fer de la informació publicada al portal, ni dels danys o pèrdues econòmic que, directament o indirecta, es pugui derivar de l’ús del material o les dades.

Utilització del Portal 

L’usuari s’obliga a fer un ús adequat dels continguts i serveis oferts per Asterion Asistencia Jurídica, SL a través del seu portal.

Asterion Asistencia Jurídica, SL es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al portal i els serveis que s’hi ofereixen, sense necessitat d’avís previ, a aquells usuaris que no compleixin aquestes condicions d’ús.

En el magteix sentit, l’administrador del web podrà suprimir qualsevol comentari o article de tercers si entén que resulta ofensiu o contrari a les lleis.

Asterion Asistencia Jurídica, SL podrà exercir totes les accions previstes a les lleis per exohir els drets derivats de l’incompliment d’aquestes condicions o de l’us indegut d’aquest portal web.

Política de galetes (cookies)

Aquesta pàgina web utilitza les galetes de WordPress i les empreses col·laboradores, d’acord amb l’avís que apareix amb el seu ús.

Aquest portal conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals no són responsabilitat d’assistlegal.cat. En el moment d’accedir a aquells llocs web l’usuari pot decidir si accepta o no les seves polítiques de privacitat i galetes. S’informa que, en general, si navegueu per internet l’usuari pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

Protecció de dades personals

Asterion Asistencia Jurídica, SL informa que a partir del lloc web no es recullen dades personals, tal i com venen definides a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Qualsevol dada recollida en el lloc web (com ara accessos o visites) es fa servir amb finalitats estadístiques i en cap cas s’associa a persones identificables.