Defensa jurídica en reclamacions contra bancs

Orden europea de retenciónLa jurisprudència va marcant el camí de les reclamacions per clàusules abusives imposades per les entitats bancàries durant molts anys. Cada vegada més sentències anul·len pactes com la famosa clàusula sòl, o la determinació del l’interès per l’I.R.P.H., la imposició del pagament de les despeses generades per constituir la garantia hipotecària constituïda en benefici exclusiu del banc, etc.

És tota una revolució en la que per primera vegada ens plantegem que les entitats bancàries no han de gaudir d’una posició de privilegi. La contractació amb aquestes entitats s’ha de sotmetre al mateixos principis de legalitat, lliure voluntat i d’equilibri entre les parts que la resta de relacions contractuals.

Fa anys que els components d’Assistlegal venim plantejant accions contra entitats bancàries, discutint execucions hipotecàries, contractes de participacions preferents, contractes swap, ampliació de capital de Bankia, etc. Però ara són moltes més les persones que ens demanen ajuda per revisar i impugnar les clàusules dels seus contractes de préstec.

Val a dir que no només els consumidors poden fer aquest tipus de reclamacions. Les empreses també estan legitimades, encara que en alguns casos caldrà estudiar amb més detall la capacitat d’entendre les operacions en relació amb l’activitat i experiència de l’empresa.

Si voleu més informació: DefensaFinanciera.com


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s